Steiner & Kovarik Kolagenová čokoláda MOONA bílá 40%

Kód: SKTCMO01
228 Kč 203,57 Kč bez DPH 325,71 Kč / 100 g
Skladem (12 ks)

Kolagenová čokoláda Moona je jedinečná stejně jako každý z nás.  Je unikátní svým složením. Nejdříve oslní kvalitním kakaem, vzápětí překvapí dalšími netradičními surovinami. Je obohacena o kolagen s peptidy, acerolu, která vyniká svým obsahem vitaminu C, a acai berry, jež je cenným zdrojem antioxidantů. Všechny suroviny pocházejí přímo od farmářů, díky čemuž je zaručena nejvyšší kvalita. Výsledkem je chutná čokoláda, která pohladí a rozehraje Vaše chuťové pohárky, ale poskytne Vám i cenné složky krásy a vitalitya

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kolagenová čokoláda MOONA bílá 40% 70 g

Kolagenová čokoláda Moona je jedinečná stejně jako každý z nás.  Je unikátní svým složením. Nejdříve oslní kvalitním kakaem, vzápětí překvapí dalšími netradičními surovinami. Je obohacena o kolagen s peptidy, acerolu, která vyniká svým obsahem vitaminu C, a acai berry, jež je cenným zdrojem antioxidantů. Všechny suroviny pocházejí přímo od farmářů, díky čemuž je zaručena nejvyšší kvalita. Výsledkem je chutná čokoláda, která pohladí a rozehraje Vaše chuťové pohárky, ale poskytne Vám i cenné složky krásy a vitality.

Důmyslné složení
Složení čokolády Moona je velmi důmyslné a každá složka má svůj jasně daný účel. Kvalita surovin je pro nás na prvním místě a díky tomu můžete z čokolády čerpat jen to nejlepší.

  • Prvotřídní kakao
    Kakao je základ každé čokolády. Pro naši čokoládu jsme vybrali ta nejlepší kakaová zrna, která zaručí dostatek prospěšných látek, jako je hořčík, železo, měď, zinek, draslík a vápník. Kakaové boby pocházejí z rodinné kolumbijské farmy, kde je pěstují s péčí a láskou po celé generace. Zpracování čokolády tzv. bean to bar jsme svěřili české rodinné čokoládovně Steiner & Kovařík. Díky citlivým postupům, které při výrobě čokolády používá, se nevytratí žádné důležité živiny z kakaových bobů ani kakaového másla. A navíc zůstane poctivá čokoládová chuť, kterou si zamilujete na první ochutnání!
  • Kolagen s peptidy/ Kolagenní peptidy
    Čokoláda Moona je obohacena o kolagenní peptidy VERISOL® německé firmy GELITA AG. Tyto peptidy mají stejné aminokyselinové složení jako původní přírodní kolagen. Díky nízké molekulové hmotnosti je náš organismus využije beze zbytku, a dokonce dokáže podpořit novou tvorbu vlastního kolagenu. K doplnění doporučeného denního příjmu kolagenu stačí půlka tabulky této jedinečné čokolády.
    Více o studii kolagenního peptidu VERISOL® německé společnosti GELITA AG najdete zde na našem blogu.
  • Acerola
    Acerola je tropické ovoce, které svým vzhledem připomíná třešeň. Vyniká obsahem vitaminu C, který podporuje nejen imunitu a zrychluje metabolismus, ale také napomáhá vstřebávání kolagenu. Bez vitamínu C by nemělo smysl kolagen tělu dodávat.  Acerola napřímo podporuje tvorbu kolagenových a elastinových vláken. Denní dávku vitamínu C doplníte s touto čokoládou snadno. Stačí sníst polovinu tabulky (35 g).
  • Acai Berry
    Poslední složkou této jedinečné čokolády je ovoce známé jako Acaí neboli acai berry.  Tyto černé bobulky vynikají vysokou dávkou antioxidantů. Dále obsahují pro tělo důležitý resveratrol či flavonoidy  a obdobně jako acerola dodávají  tělu důležité vitaminy A, C, a B.  Tomuto vzdálenému příbuznému borůvek a malin  jsou také přisuzovány pozitivní účinky na zrychlení metabolismu,  úbytku hmotnosti, snížení  hladiny cholesterolu a další.

Složení: Kakaové máslo, kokosový cukr, sušené mléko, hydrolyzovaný hovězí kolagen VERISOL® (8 %), acerola, acai. Obsah kakaových součástí nejméně 40 %. Může obsahovat suché skořápkové plody.

Hmotnost a velikost: 70 g, 15 x 10,3 x 1,2 cm

Firma Steiner & Kovarik je pražská rodinná firma, jejíž protagonisté vytvářejí čokolády srdcem a plní si tak svůj sen. Jejich motto Milujeme, co děláme. A děláme, co milujeme se odráží v jejich výběru těch nejkvalitnějších surovin i kreativitě a profesionalitě, s jakou tyto suroviny zpracovávají.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2526
Energie v kcal 608
Tuky v g 45
    z toho nasycené tuky v g 27,3
Sacharidy v g 39,1
    z toho cukry v g 36,5
Bílkoviny v g 12,3 
Sůl v g 0,016 
Vitamín C v mg 205

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.07 kg
? Obsah kakaové hmoty: 40
Druhy čokolády: bílá
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OVOCE:, acai berry, acerola
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: bílé
Hmotnost: 70
Výrobce: Steiner & Kovarik
Značka: Steiner & Kovarik
Obsah kakaové hmoty: 40

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Steiner & Kovarik –⁠ pražská čokoláda

je pražská rodinná firma Silvie Steiner a Petra Kovaříka. Už od roku 2005 věnují tvorbě čokolády láskyplnou pozornost, počínaje výběrem surovin a jejich pečlivé zpracování přes tvorbou designu až po péči o své zákazníky. Drží se principů poctivosti, originality, vzájemné úcty a síly lásky. Májí pevnou víru v to, že svým nasazením ovlivňují nejen vzhled a chuť svých výrobků, ale i energii, která z nich proudí. Čokoládu neustále obohacují o nové kombinace např. se  superpotravinami jako je moringa, borůvka nebo hlíva ústřičná a další. Jejich čokolády se prodávají hodně v zahraničí, své milovníky si našli v Německu, Japonsku či Ománu, kde čokoládu dodávají do paláce samotného sultána.

 Podporují místní zdroje, ať už jsou to místní farmáři pěstující kakaové boby nebo čeští dodavatelé pro další ingredience do čokolád i na jejich zabalení. Vlajkovou lodí čokoládovny jsou jejich čokolády v obalech s motivy Prahy – "Pražskou čokoládou", která je s oblibou využívána jako dárky do zahraničí. Čokolády jsou zabaleny do uměleckých děl Silvy Steiner - např. řada Mandaly nebo Posvátná geometrie.

Výrobce: Pražská čokoláda s.r.o., K sadu 754/2b, Praha
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775