Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Chci vidět víc...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.
Tato 38% bílá čokoláda s rakytníkem Vás zaujme již na první pohled svou barvou – je...
Poctivá půlkilová bílá čokoláda z dílny Steiner & Kovarik je vyráběná z těch nejlepších...
Nalaďte se do ducha Velikonoc s veselými barevnými mandlemi v bílé a mléčné čokoládě z...
Oslavte příchod Velikonoc s rozkošným zajíčkem z bílé čokolády. Tento roztomilý malý...
Mrazem sušené křupavé jahody ukryté v delikátní čokoládě, to je dokonalý zážitek nejen...
Bílá čokoláda s ibiškem a vanilkou je nejen v sortimentu Krak naprosto jedinečná....
Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 % vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...
Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...