Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Chci vidět víc...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým...

Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...

Opojná rozkoš v podobě tyčinky z výtečné mléčné čokolády (45%) s hladkým lískooříškovým...

Kokosové dražé v hořké čokoládě s malinovou polevou od chocoMe edice Raffinée v krásné...

Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...

Tato 63% tmavá čokoláda je z edice "Nordic Nature" od Standout Chocolate, která...

Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce...

Limitovaná edice bílé čokolády z norské čokoládovny Fjak s červeným sušeným...

Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...