Mléčná čokoláda Quantu Jean Duya s giandujou 32%
Code: QAN-1105Product detailed description
Mléčná čokoláda Quantu Jean Duya s giandujou 32% 50 g
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z Peru, mléko z Kanady a lískové oříšky z Itálie spolu tvoří tuto jedinečnou tabulku čokolády. Intenzivní smetanová čokoláda plná oříšků se Vám rozpustí na jazyku a po prvním ochutnání jistě záhy přijde druhé, třetí... :-)
Složení: lískové oříšky, třtinový cukr, kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo.
Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Hmotnost: 50 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
Energie v kJ | 2461 |
Energie v kcal | 588 |
Tuky v g | 45,6 |
z toho nasycené v g | 18 |
Sacharidy v g | 39,2 |
z toho cukry v g | 30,8 |
Bílkoviny v g | 10,4 |
Sůl v g | 0 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 32 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, lískové ořechy, — OSTATNÍ:, gianduja |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Quantu |
Výrobce: | Quantu |
Obsah kakaové hmoty: | 32 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.