Mléčná čokoláda Standout Chocolate Getmese 58%
Kód: STA-1120Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda Standout Chocolate Getmese 58% 50 g
Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří a karamelizuje. Ve Švédsku se vyrábí a konzumuje již od dob Vikingů. Ve spojení s výjimečným kakaem z Öko Caribe v Dominikánské republice dostáváme jedinečnou čokoládu, která má sladké tóny karamelu a krémového kozího sýra.
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, syrovátka z kozího mléka. Může obsahovat stopy (kravského) mléka.
Hmotnost: 50 g
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2507 |
Energie v kcal | 598 |
Tuky v g | 45 |
z toho nasycené tuky v g | 27 |
Sacharidy v g | 44 |
z toho cukry v g | 36 |
Bílkoviny v g | 6 |
Sůl v g | 0,1 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 58 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, kozí mléko |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Dominikánská republika |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Standout Chocolate |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.