Tmavá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Rum 73%
Code: XC-PC06Product detailed description
Tmavá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Rum 73% 24 g
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z plantáží Venezuely se špetkou soli z Camargue. Tuto ručně vyráběnou čokoládu od chocolatiera Dana Syrového doporučujeme ke stařeným rumům.
Snoubení: Rum s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování rumu zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte rumu.
Složení:
Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.024 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 73 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Venezuela |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | XC Alchemy |
Dodavatel: | XC Alchemy |
Druh čokolády: | hořká |
Hmotnost: | 24 |
Obsah kakaové hmoty: | 73 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.