Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Plantážní hořké miničokoládky Premier Cru Michel Cluizel (min. 65%) za výrobní cenu v...
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...
73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké...
67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Velmi jemná...
Jedinečná dárková sada, se kterou ovládnete umění degustace čokolád. Kromě 55 vzorků...