Tmavá čokoláda TAZA s lískovými oříšky a praliné 70%
Code: TATC01Product detailed description
Tmavá čokoláda TAZA s lískovými oříšky a praliné 70% 70 g
Ochutnejte vynikajicí kombinací lískových oříšků a praliné v této tmavé BIO čokoládě od americké čokoládovny Taza Chocolate. Čokoláda z bobů mletých na kamenech má jedinečnou konzistenci, kterou si oblíbíte už při prvním ochutnání.
Složení: Organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické lískové oříšky, organické kakaové máslo, organický karamel (organická sušená třtinová šťáva, mořská sůl, přírodní aroma, organické karamelové barvivo), mořská sůl, organický slunečnicový lecitin. Obsahuje lískové oříšky. Může obsahovat stopy jiných ořechů a sezamu.
Hmotnost: 70 g
Taza Chocolate je čokoládovna z amerického Bostonu, jednoho z nejstarších a kulturně nejvýznamnějších měst USA.
Své čokolády tam vyrábí již téměř 20 let z kakaových bobů mlétých nahrubo na kamenech. Tím získávají rurální "hrubou" konzistenci, čímž se podobají tradičním májským nebo současným mexickým domácím čokoládám.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g | 35 g |
---|---|---|
Energie v kJ | 2272 | 795 |
Energie v kcal | 543 | 190 |
Tuky v g | 42,9 | 15 |
z toho nasycené tuky v g | 20 | 7 |
Sacharidy v g | 45,7 | 16 |
z toho cukry v g | 28,6 | 10 |
Bílkoviny v g | 8,6 | 3 |
Sůl v g | 0 | 0 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.07 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, lískové ořechy, — OSTATNÍ:, karamel, praliné |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | TAZA |
Dodavatel: | TAZA |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 70 |
Obsah kakaové hmoty: | 70 |
S příchutí: | ano |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Taza Chocolate je čokoládovna z amerického Bostonu, jednoho z nejstarších a kulturně nejvýznamnějších měst USA.
Své čokolády tam vyrábí již téměř 20 let z kakaových bobů mlétých nahrubo na kamenech. Tím získávají rurální "hrubou" konzistenci, čímž se podobají tradičním májským nebo současným mexickým domácím čokoládám.