PURE GOLD - SUR DEL LAGE Willie´s Cacao 100 % 50 g
Code: WIL 15Product detailed description
Steiner & Kovarik luxusní dvoupatrová bonboniéra s dražé – červená 1200 g
Luxusní bonboniéra v podobě krásné kovové dózy s bambusovým víkem je naplněná mandlemi a rozinkami v mléčné a tmavé čokoládě ochucené vybranými kořeními. Ponořte se do tohoto obrovského čokoládového dobrodružství!
Balení obsahuje:
- Mandle v 35% mléčné čokoládě a v cejlonské skořici 300 g
- Mandle v 53% hořké čokoládě a v cejlonské skořici 150 g
- Mandle v 53% hořké čokoládě a v chilli se solí 150 g
- Mandle v 53% hořké čokoládě a v kakau 150 g
- Mandle v 53% hořké čokoládě a v morinze (superpotravina) 150 g
- Mandle v 35% mléčné čokoládě a v zázvoru 150 g
- Rozinky v 35% mléčné čokoládě 150 g
Výjimečná kvalita surovin:
- Steiner & Kovarik vyrábí bean-to-bar čokolády z kakaových bobů (směs Trinitario a Criollo), dovezených z Kolumbie. Zde jsou pěstovány a zpracovány v BIO kvalitě na rodinné farmě Justiniana Suaréze. V pražské čokoládovně pak boby šetrně praží, melou pomocí žulových kamenů. Kakaovou hmotu zpracovávají s pečlivostí a výjimečně dlouho (konšování trvá až 72 hodin) tak, aby byla výsledná čokoláda jemně krémová, plná chutí a vůní.
- S farmářem jsou osobně v kontaktu, aby se přesvědčili, že kakaovníky hnojí pouze přírodními probiotiky, ctí přírodu a nepodporuje dětskou práci. Své spolupracovníky odměňuje férově díky odměnám, které mu čokoládovna platí v duchu vztahu Direct trade.
Složení: Mléčná čokoláda: obsah kakaové sušiny nejméně 35 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: přírodní vanilka) nebo hořká čokoláda: obsah kakaové sušiny nejméně 53 % (cukr, kakaové boby, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: pravá vanilka), mandle pražené – jádra nebo rozinky (rozinky, slunečnicový olej), koření: zázvor mletý, skořice cejlonská, kakaový prášek, moringa prášek, kajenský pepř a mořská sůl). Všechny druhy mandlí v čokoládě obsahují: čokoláda min. 70 %, mandle min. 17 %, koření (zázvor, skořice, kakao, moringa) min. 0,7 %, koření (kajenský pepř a sůl) min. 0,35 %. Rozinky v čokoládě obsahují: čokoláda min. 50 %, rozinky min. 40 %, skořice min. 0,7 %. Může obsahovat arašídy, lepek, vejce a suché skořápkové plody. Uchovejte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice.
Hmotnost a velikost balení: 1200 g, 19 x 15 x 3,8 cm
Firma Steiner & Kovarik je pražská rodinná firma, jejíž protagonisté vytvářejí čokolády srdcem a plní si tak svůj sen. Jejich motto „Milujeme, co děláme. A děláme, co milujeme“ se odráží v jejich výběru těch nejkvalitnějších surovin i kreativitě a profesionalitě, s jakou tyto suroviny zpracovávají.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2273 |
Energie v kcal | 543 |
Tuky v g | 35,9 |
z toho nasycené tuky v g | 15,7 |
Sacharidy v g | 46,4 |
z toho cukry v g | 40,1 |
Bílkoviny v g | 8,6 |
Sůl v mg | 0,14 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.04 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 100 |
Druhy čokolády: | 100%, hořká (tmavá) |
Hořká čokoláda (druh): | Single origin čokoláda |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Venezuela |
Zdravotní a dietní info: | Bez cukru/ Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Hmotnost: | 40 |
Výrobce: | Willie´s Cacao (UK) |
Obsah kakaové hmoty: | 100% |
Druh čokolády: | hořká |
Původ kakaových bobů: | Venezuela |
Hmotnost: | 40 |
Dietní info.: | pro vegetariány, bez lepku, bez cukru, pro vegany |
Výrobce: | Willie´s Cacao |
Značka: | Willie´s Cacao |
Země výroby: | UK |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Willies Cacao - řemeslná čokoláda z první britské bean-to-bar čokoládovny!
Před 10 lety byla založena první britská továrnu na výrobu čokolády od bobu po tabulku, která používá pouze kvalitní kakaové boby přímo z plantáží, které mají jedinečné a krásné chutě. To je Willies Cacao! Čokoláda obsahuje pouze 100% přírodní ingredience a její výroba trvá 3 týdny, na rozdíl od průmyslové čokolády, která je hotová za několik hodin. Objevte oceňované plantážní čokoládové tabulky používané gurmány a špičkovými šéfkuchaři.