Mléčná čokoláda Chocolate Tree Peru Chililique 50%
Code: CTR-1160Product detailed description
Mléčná čokoláda Chocolate Tree Peru Chililique 50% 40 g
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v peruánském regionu Piura ve vesnici Chililique. Chocolate Tree spolupracuje přímo s pěstitelskou komunitou, kterou podporuje tak, aby vzniklo kakao té nejvyšší kvality. Výsledkem je lahodná čokoláda s tóny bobulovin a citrusů, s až karamelovou dochutí.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- bronzová medaile, Academy of Chocolate Awards, Londýn, 2019
Složení: kakaové boby, sušené mléko (25 %), třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2234 |
Energie v kcal | 510 |
Tuky v g | 34,6 |
z toho nasycené tuky v g | 20,4 |
Sacharidy v g | 47,9 |
z toho cukry v g | 38 |
Bílkoviny v g | 12,6 |
Vláknina v g | 8,8 |
Sůl v g | 0,33 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.04 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 50 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 40 |
Značka: | Chocolate Tree |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.