Čokoláda Chocolate Tree Ecuador Esmeraldas 85%
Code: CTR-1130Product detailed description
Čokoláda Chocolate Tree Ecuador Esmeraldas 85% 40 g
Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba, pěstovaného v biologicky rozmanitém ekosystému deštného pralesa Chocó v provincii Esmeraldas. Čokoláda má zemité a květinové tóny – pravé spojení s přírodou.
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2086 |
Energie v kcal | 496 |
Tuky v g | 42,3 |
z toho nasycené tuky v g | 24,8 |
Sacharidy v g | 42 |
z toho cukry v g | 15 |
Bílkoviny v g | 10,5 |
Sůl v g | 0 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.04 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 85 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Ekvádor |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 40 |
Značka: | Chocolate Tree |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.