Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru
Code: CHTCBC31Product detailed description
Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru
Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %,, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu se vyznačuje velice jemnou chutí. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády. Vzácná odrůda Criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Mleté ořechy doplňují a zjemňují intenzivní čokoládovou chuť. Díky přírodnímu sladidlu erythritol neucítíte žádné cizí příchutě, pouze zjemňující sladkost.
Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. 100 g této čokolády obsahuje pouze 1,2 g cukru (přirozený obsah cukru v kakaových bobech, kešu oříšcích a mandlích). Z 15,4 g sacharidů je v čokoládě 13 g cukerného alkoholu (erythritol, který se v těle nemetabolizuje - nezvyšuje glykemický index). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně 77 %. Může obsahovat stopy mléka a ostatních skořápkových plodů.
Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost a balení: 60 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill
Nutriční hodnoty / výživové údaje |
100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2204 |
Energie v kcal | 536 |
Tuky v g | 49,5 |
z toho nasycené tuky v g | 27,5 |
Sacharidy v g | 15,4 |
z toho cukerné alkoholy | 13 |
z toho cukry v g | 1,2 |
Vláknina | 23 |
Bílkoviny v g | 10 |
Sůl v g | 0,1 |
Additional parameters
Category: | Dark Chocolate |
---|---|
Weight: | 0.065 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 77 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Bez cukru/ Dia, Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořká |
Hmotnost: | 60 |
Značka: | Chocolate Hill |
Výrobce: | Chocolate Hill |
Obsah kakaové hmoty: | 77 |
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda: | |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Chocolate Hill
Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.
Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.
Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!
Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775