Dark Chocolate
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i „Single-origin“ neboli „jednooblastní“ čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Chocolate journey around the world. Tasting set of single-origin Francois Pralus...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin)...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa v elegantním balení z dílny Francois Pralus. Tato...
Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo pěstovaných v...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné, aromatické odrůdy...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
63% tmavá čokoláda dochucená Madagaskarskou mořskou solí a kousky pražených kakaových...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z...