Čokoláda Standout Chocolate Šafrán 70%
Kód: STA-1135Detailní popis produktu
Čokoláda Standout Chocolate Šafrán 70% 50 g
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna Standout Chocolate tvořila svou "Seasonal Collection" edici, čokoláda se šafránem v ní nesměla chybět. Tato intenzivní čokoláda s kořeněnou vůní a nahořklou chutí šafránu jistě nadchne i Vás!
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, šafrán. Může obsahovat stopy mléka.
Hmotnost: 50 g
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2532 |
Energie v kcal | 603 |
Tuky v g | 44 |
z toho nasycené tuky v g | 26 |
Sacharidy v g | 44 |
z toho cukry v g | 30 |
Bílkoviny v g | 8 |
Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, šafrán |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Dominikánská republika |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Standout Chocolate |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.