Čokoláda Bonnat „a Cuire“ na vaření 60% 200 g
Kód: BNTC57Detailní popis produktu
Čokoláda Bonnat „à Cuire“ na vaření 60% 200 g
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném množství 200 g, vhodná na výrobu horké čokolády, pečení a přípravu delikátních dezertů.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Drinking Chocolate (Unflavoured)“
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
Složení: kakao a kakaové máslo (min 75 % ) cukr 40%.
Hmotnost a velikost: 200 g, 155 x 76 x 20 mm
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2368 |
Energie v kcal | 570 |
Tuky v g | 39,1 |
z toho nasycené tuky v g | 25,26 |
Sacharidy v g | 50,8 |
z toho cukry v g | 35,3 |
Bílkoviny v g | 7,6 |
Sůl v g | 0,01 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 60 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa ořechů, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořká |
Hmotnost: | 200 |
Značka: | Bonnat |
Výrobce: | Bonnat |
Požadované vastnosti: | na vaření |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaové hmoty.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775