Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
Degustační sada jednooblastních (single-origin) miničokoládek Tropique (40ks) z...
Cestovní gurmánskou sadu dvaceti mléčných miničokoládek při vašich cestách v...
Čokoládové fondue od mistra Francois Praluse je vrcholnou lahůdkou: 75% hořká čokoláda...
Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...
Kuna Balam je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů pocházejících z...
Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
100% miničokoládky připravené z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo,...
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...