Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...
Výjimečná pro svůj obsah kakaa, čokoláda Noir Infini 99% je už od svého vzniku v roce...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
Tmavá 60% čokoláda z vybrané směsi kakaových bobů v nejčistší podobě, v dostatečném...
Jemná čokoláda s vyváženou kulatou chutí vyniká plným kakaovým aroma s nádechem...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Intenzivní 72% tmavá čokoláda potěší všechny milovníky čokolády nezapomenutelnou...
70% čokoláda z oblasti Guayas z Ekvádoru s kousky pražených kakaových bobů z proslulé...
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...
Medovinová čokoláda v sobě spojuje to nejlepší z obou ingrediencí. Na výrobě Lílá...
Objevte chuť nové tmavé 72% čokolády, která je v kombinaci s červeným ovocem mírně...