Tmavé čokoládové kytičky XC Alchemy Pairing Choco Rum 73% 18 ks
Kód: XC-PC16Detailní popis produktu
Tmavá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Rum 73% 100 g
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z plantáží Venezuely se špetkou soli z Camargue. Tuto ručně vyráběnou čokoládu od čokolatiéra Dana Syrového doporučujeme ke stařeným rumům.
Snoubení: Rum s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování rumu zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte rumu.
Složení:
Hmotnost: 100 g (18 čokoládových kytiček)
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 73 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Venezuela |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | XC Alchemy |
Dodavatel: | XC Alchemy |
Druh čokolády: | hořká |
Hmotnost: | 100 |
Obsah kakaové hmoty: | 73 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.