Tmavá čokoláda TAZA s křupavými kukuřičnými lupínky 70%
Kód: TATC03Detailní popis produktu
Tmavá čokoláda TAZA s křupavými kukuřičnými lupínky 70% 70 g
Neodolatelně jemná 70% hořká čokoláda se spoustou křupavých kukuřičných lupínků a špetkou soli!
Tento produkt je certifikován jako Direct Trade Certified, bez GMO, bez lepku a košér. Je také bez mléka, sóji a veganský.
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 27.5.2024
|
Složení: Organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kukuřičné lupínky (organická kukuřičná krupice, mořská sůl), organické kakaové máslo, mořská sůl, organický slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a sezamových semínek.
Hmotnost: 70 g
Taza Chocolate je čokoládovna z amerického Bostonu, jednoho z nejstarších a kulturně nejvýznamnějších měst USA. Své čokolády tam vyrábí již téměř 20 let z kakaových bobů mlétých nahrubo na kamenech. Tím získávají rurální "hrubou" konzistenci, čímž se podobají tradičním májským nebo současným mexickým domácím čokoládám.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g | 35 g |
---|---|---|
Energie v kJ | 2274 | 796 |
Energie v kcal | 543 | 190 |
Tuky v g | 42,9 | 15 |
z toho nasycené tuky v g | 20 | 7 |
Sacharidy v g | 45,7 | 16 |
z toho cukry v g | 28,6 | 10 |
Bílkoviny v g | 8,6 | 3 |
Sůl v g | 0 | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, cereálie, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | TAZA |
Dodavatel: | TAZA |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 70 |
Obsah kakaové hmoty: | 70 |
S příchutí: | ano |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Taza Chocolate je čokoládovna z amerického Bostonu, jednoho z nejstarších a kulturně nejvýznamnějších měst USA.
Své čokolády tam vyrábí již téměř 20 let z kakaových bobů mlétých nahrubo na kamenech. Tím získávají rurální "hrubou" konzistenci, čímž se podobají tradičním májským nebo současným mexickým domácím čokoládám.