Tmavá čokoláda Quantu Olé d'Avoine s ovesným mlékem 50%
Kód: QAN-1050Detailní popis produktu
Tmavá čokoláda Quantu Olé d'Avoine s ovesným mlékem 50% 50 g
Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného podzimního rána. Když zavřete oči, můžete objevovat všechny její tóny – skořice se potkává s javorovým sirupem, a v závěru cítíme pekanové a lískové oříšky. Ovesné mléko čokoládě dodává jemnou konzistenci.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2023 World
- zlatá medaile, Chocolate Maker, International Chocolate Awards, 2023 World
- zlatá medaile, Directly Traded, International Chocolate Awards, 2023 World
Složení: kakaové boby, javorový cukr, ovesná mouka, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Hmotnost: 50 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
Energie v kJ | 2216 |
Energie v kcal | 529,6 |
Tuky v g | 45,6 |
z toho nasycené v g | 18 |
Sacharidy v g | 43,2 |
z toho cukry v g | 25,2 |
Vláknina v g | 10,4 |
Bílkoviny v g | 7,6 |
Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 50 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, ovesné mléko, ovesné vločky |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořké |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Quantu |
Výrobce: | Quantu |
Obsah kakaové hmoty: | 50 |
S příchutí: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.