Steiner & Kovarik čokoláda – Mandala Hojnosti

Kód: SKTCM01
Akce Sleva Expirace
148 Kč –33 % 98 Kč 87,50 Kč bez DPH 140 Kč / 100 g
Skladem (13 ks)

Výjimečná bean-to-bar tmavá čokoláda z kakaových bobů z Kolumbie je ozdobená pekanovými ořechy, lyofilizovanými malinami, pistáciemi a drcenými kakaovými boby. Povznáší ji poprašek z jedlého zlataPřináší energii hojnosti, kterou autorka Silvie Steinerová vložila do ručně malovaného obrázku mandaly na obalu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steiner & Kovarik čokoláda – Mandala Hojnosti

Výjimečná bean-to-bar tmavá čokoláda z kakaových bobů z Kolumbie je ozdobená pekanovými ořechy, lyofilizovanými malinami, pistáciemi a drcenými kakaovými boby. Povznáší ji poprašek z jedlého zlataPřináší energii hojnosti, kterou autorka Silvie Steinerová vložila do ručně malovaného obrázku mandaly na obalu. Darujte hojnost!

Řadu Mandala vytvořili Sylvie Steinerová a Petr Kovařík proto, že věří vyšším principům našich životů. Do každé tabulky této speciální kvalitní čokolády vkládají špetku spirituální energie a zdobí je unikátními posypy. Čokolády jsou vloženy do obalu s obrázkem mandaly s motivy lásky, štěstí, zdraví, moudrosti a hojnosti.

Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 28.10.2024


INFO: zboží s překročenou minimální doporučenou trvanlivostí není zkažené. Čokolády skladujeme v klimatizovaném skladu při teplotě 18±1°C. Ty s překročenou minimální trvanlivostí průběžně „ekologicky likvidujeme“ (rozumějte baštíme při práci) a v 99 % případů na nich ještě dlouho poté nepozorujeme rozdílu oproti čokoládám čerstvým.

 

Výjimečná kvalita surovin:

  • Steiner & Kovarik dováží kakaové boby (směs Trinitario a Criollo) z rodinné farmy Justiniana Suaréze v Kolumbii, kde jsou pěstovány a zpracovávány v BIO kvalitě. V pražské čokoládovně pak boby šetrně praží, melou pomocí žulových kamenů. Kakaovou hmotu zpracovávají s pečlivostí a výjimečně dlouho (konšování trvá až 72 hodin) tak, aby byla výsledná čokoláda jemně krémová, plná chutí a vůní.
  • S farmářem jsou osobně v kontaktu, aby se přesvědčili, že kakaovníky hnojí pouze přírodními probiotiky, ctí přírodu a nepodporuje dětskou práci. Své spolupracovníky odměňuje férově díky odměnám, které mu čokoládovna platí v duchu vztahu Direct trade.
  • Čokoláda je slazena kokosovým cukrem, který obsahuje plno prospěšných látek a nezvedá hladinu krevního cukru tolik jako řepný nebo bílý cukr.

Složení: čokoláda s min. obsahem kakaové hmoty 55% (cukr, kakaové boby, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma: přírodní vanilka), pekanové ořechypistácie, borůvky (borůvky, cukr, fruktóza, slunečnicový olej), lyofilizované maliny, kakaové boby, jedlé zlato. Může obsahovat mlékoarašídy
suché skořápkové plody. Vyrobeno ručně v České republice.

Hmotnost a velikost: 70 g

Firma Steiner & Kovarik je pražská rodinná firma, jejíž protagonisté vytvářejí čokolády srdcem a plní si tak svůj sen. Jejich motto Milujeme, co děláme. A děláme, co milujeme se odráží v jejich výběru těch nejkvalitnějších surovin i kreativitě a profesionalitě, s jakou tyto suroviny zpracovávají.

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2327
Energie v kcal 557 
Tuky v g 38,7 
    z toho nasycené tuky v g 20 
Sacharidy v g 41,8 
    z toho cukry v g 38,5 
Bílkoviny v g 6,3 
Sůl v mg 0,01 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.07 kg
? Obsah kakaové hmoty: 55
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, pekanové ořechy, pistácie, borůvky, maliny, — OSTATNÍ:, kakaové boby / nibsy
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs), Criollo, Trinitario
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Kolumbie
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 70
Výrobce: Steiner & Kovarik
Značka: Steiner & Kovarik
Obsah kakaové hmoty: 55

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Steiner & Kovarik –⁠ pražská čokoláda

je pražská rodinná firma Silvie Steiner a Petra Kovaříka. Už od roku 2005 věnují tvorbě čokolády láskyplnou pozornost, počínaje výběrem surovin a jejich pečlivé zpracování přes tvorbou designu až po péči o své zákazníky. Drží se principů poctivosti, originality, vzájemné úcty a síly lásky. Májí pevnou víru v to, že svým nasazením ovlivňují nejen vzhled a chuť svých výrobků, ale i energii, která z nich proudí. Čokoládu neustále obohacují o nové kombinace např. se  superpotravinami jako je moringa, borůvka nebo hlíva ústřičná a další. Jejich čokolády se prodávají hodně v zahraničí, své milovníky si našli v Německu, Japonsku či Ománu, kde čokoládu dodávají do paláce samotného sultána.

 Podporují místní zdroje, ať už jsou to místní farmáři pěstující kakaové boby nebo čeští dodavatelé pro další ingredience do čokolád i na jejich zabalení. Vlajkovou lodí čokoládovny jsou jejich čokolády v obalech s motivy Prahy – "Pražskou čokoládou", která je s oblibou využívána jako dárky do zahraničí. Čokolády jsou zabaleny do uměleckých děl Silvy Steiner - např. řada Mandaly nebo Posvátná geometrie.

Výrobce: Pražská čokoláda s.r.o., K sadu 754/2b, Praha
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775