Tmavá čokoláda TAZA s křupavými kukuřičnými lupínky 70%
Code: TATC03Product detailed description
Tmavá čokoláda TAZA s křupavými kukuřičnými lupínky 70% 70 g
Neodolatelně jemná 70% hořká čokoláda se spoustou křupavých kukuřičných lupínků a špetkou soli!
Tento produkt je certifikován jako USDA Organic, Direct Trade Certified, bez GMO, bez lepku a košér. Je také bez mléka, sóji a veganský.
Složení: Organické kakaové boby, organický třtinový cukr, organické kukuřičné lupínky (organická kukuřičná krupice, mořská sůl), organické kakaové máslo, mořská sůl, organický slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a sezamových semínek.
Hmotnost: 70 g
Taza Chocolate je čokoládovna z amerického Bostonu, jednoho z nejstarších a kulturně nejvýznamnějších měst USA. Své čokolády tam vyrábí již téměř 20 let z kakaových bobů mlétých nahrubo na kamenech. Tím získávají rurální "hrubou" konzistenci, čímž se podobají tradičním májským nebo současným mexickým domácím čokoládám.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g | 35 g |
---|---|---|
Energie v kJ | 2274 | 796 |
Energie v kcal | 543 | 190 |
Tuky v g | 42,9 | 15 |
z toho nasycené tuky v g | 20 | 7 |
Sacharidy v g | 45,7 | 16 |
z toho cukry v g | 28,6 | 10 |
Bílkoviny v g | 8,6 | 3 |
Sůl v g | 0 | 0 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.07 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, cereálie, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | TAZA |
Dodavatel: | TAZA |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 70 |
Obsah kakaové hmoty: | 70 |
S příchutí: | ano |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Taza Chocolate je čokoládovna z amerického Bostonu, jednoho z nejstarších a kulturně nejvýznamnějších měst USA.
Své čokolády tam vyrábí již téměř 20 let z kakaových bobů mlétých nahrubo na kamenech. Tím získávají rurální "hrubou" konzistenci, čímž se podobají tradičním májským nebo současným mexickým domácím čokoládám.