Tmavá čokoláda Quantu Érable et Sel s javorovým sirupem a solí 60%
Code: QAN-1110Product detailed description
Tmavá čokoláda Quantu Érable et Sel s javorovým sirupem a solí 60% 50 g
60% tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Chuncho s kanadským javorovým sirupem a solí Fleur de sel z dolů v peruánském Cuzcu, díky které se čokoláda krásně blýská. Čokoláda má jemnou chuť s tóny karamelu a ořechů, na závěr cítíme krystalky soli.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2020–21 World
Složení: kakaové boby, javorový cukr, kakaové máslo, sůl Maras Fleur de Sel. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Hmotnost: 50 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
Energie v kJ | 2608 |
Energie v kcal | 624 |
Tuky v g | 28 |
z toho nasycené v g | 16 |
Sacharidy v g | 56 |
z toho cukry v g | 40 |
Vláknina v g | 12 |
Bílkoviny v g | 12 |
Sůl v g | 0 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 60 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, javorový sirup, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Chuncho |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Quantu |
Výrobce: | Quantu |
Obsah kakaové hmoty: | 60 |
S příchutí: | ano |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.