Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale bílý nugát
Code: FPTC62Product detailed description
Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus nugátová
Tato delikátní obrovská pralinka je plněna bílým nugátem, tedy božskou kombinací velkých kousků mandlí a pistácií v měkkém krému z francouzského medu, ušlehaného s vaječnými bílky. To vše je rafinovaně ukryté do vrstvy 45% jemné mléčné čokolády. Med pochází z malé vesničky Mars v údolí řeky Loire.
Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost. :) (Infernale = pekelná)
Složení: cukr, med, mandle, pistácie, glukóza, vaječný bílek, vanilka z Madagaskaru, čokoláda 45% (cukr, kakao, čisté kakaové máslo, sušené mléko, slunečnicový lecitin (GMO free)), laktóza.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 130 g, 180×46×23 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2121 |
Energie v kcal | 508 |
Tuky v g | 27 |
z toho nasycené tuky v g | 13 |
Sacharidy v g | 54 |
z toho cukry v g | 43 |
Vláknina v g | 3,9 |
Bílkoviny v g | 9,5 |
Sůl v g | 0,13 |
Additional parameters
Category: | St. Nicolas chocolate |
---|---|
Weight: | 0.13 kg |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, mandle, pistácie, — OSTATNÍ:, nugát, praliné |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 130 |
S náplní: | ano |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775