Mléčná čokoláda XC Alchemy MOYA s kořením a solí 54%
Code: XC-CHS06Product detailed description
Mléčná čokoláda XC Alchemy MOYA s kořením a solí 54% 50 g
54% mléčná čokoláda s kořením a solí. Chuť této mléčné čokolády je inspirovaná orientálním trhem v Marrakéši. V bohaté opulentní chuti se prolínají tóny arabského i andaluského koření, olivy, zázvor, oříšky a dřevo se slaným nádechem.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (kakaový podíl min. 54 %), sušené mléko, třtinový cukr, koření a byliny, himálajská diamantová sůl, přírodní Vanilka, emulgátor: sojový lecitin
Hmotnost: 50 g
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2490 |
Energie v kcal | 595 |
Tuky v g | 34 |
z toho nasycené tuky v g | 16 |
Sacharidy v g | 36 |
z toho cukry v g | 25 |
Bílkoviny v g | 9 |
Sůl v g | 0,4 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 54 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | XC Alchemy |
Dodavatel: | XC Alchemy |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 50 |
Obsah kakaové hmoty: | 54 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.