Čokoláda Standout Chocolate Piura Yahuanduz 2022 70%
Code: STA-1067Product detailed description
Čokoláda Standout Chocolate Piura Yahuanduz 2022 70% 50 g
Limitovaná edice čokolády z kakaových bobů odrůdy Piura Blanco pěstovaných v Peru. Kakao se tam pěstujes společně s mangem, avokádem, pomerančem, maniokem a zázvorem, jejichž tóny v čokoádě cítíme. Vznikne tak velmi intenzivní čokoláda tropických chutí.
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka.
Hmotnost: 50 g
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2455 |
Energie v kcal | 585 |
Tuky v g | 41 |
z toho nasycené tuky v g | 24 |
Sacharidy v g | 45 |
z toho cukry v g | 30 |
Bílkoviny v g | 9 |
Sůl v g | 0 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Chocolate Flavour: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Standout Chocolate |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.