Mléčná čokoláda Bonnat au Praline Amandes
Code: BNTC42Product detailed description
Mléčná čokoláda Bonnat Lait au Praline Amandes
Mléčná čokoláda s mandlovým praliné. Delikátní směs vysokoprocentní – 55% – mléčné čokolády a hmoty praliné, jež dala jméno pralinkám. Praliné v této čokoládě je připravena pražením mandlí s cukrem.
Složení:
- 70% obsahu tabulky – čokoláda mléčná 55%: kakaové máslo, cukr, kakao, sušené mléko.
- 30% obsahu tabulky – praliné: pražené mandle, cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2523 |
Energie v kcal | 603 |
Tuky v g | 43,9 |
z toho nasycené tuky v g | 23,89 |
Sacharidy v g | 44,8 |
z toho cukry v g | 36,2 |
Bílkoviny v g | 8,9 |
Sůl v g | 0,09 |
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.1 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 55 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, mandle, — OSTATNÍ:, praliné |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčné |
Hmotnost: | 100 |
Be the first who will post an article to this item!
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775