Chocolate - the best of planet Earth, Page 11
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Boby...
Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
Je libo tabulkovou kávu, nebo dokonce latté? Tyto úžasné mléčné...
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
Mléčná čokoláda z kakaových bobů pěstovaných v karibském státu Svatý Vincenc a...
Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří...
Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...