Chocolate - the best of planet Earth, Page 10
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaa pěstovaného v na Haiti. Čokoláda je...
Pro radost všem, kteří chtějí podpořit svou ženskou esenci je vyrobena tato 55% mléčná...
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...
Ochutnejte čokoládu z limitované edice připravené z kakaových bobů pěstovaných na malé...
Single origin tmavá čokoláda z kakaových bobů z provincie Chanthaburi v Thajsku....
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...