Bonboniéra gurmánských dražé lískové ořechy v hořké čokoládě Kokoa Kamili a skořici AtelieR 100 g

Code: BB-RF102
New
Brand: AtelieR
€11,75 €10,49 excl. VAT €11,75 / 100 g
Skladem (26 package)

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela. Všechny milovníky intenzivních kakaových tónů potěší kombinace vysokoprocentní čokolády s krémem ganache, který se vyrábí vmícháním smetany do tmavé čokolády. Jemňoučký krém se na jazyku přímo rozplývá a vrstva čokolády podtrhuje jeho sametovou hebkost. 

Detailed information

Product detailed description

Bonboniéra Michel Cluizel "No.28 Ganaches d´Exception Noir"

Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela. Všechny milovníky intenzivních kakaových tónů potěší kombinace vysokoprocentní čokolády s krémem ganache, který se vyrábí vmícháním smetany do tmavé čokolády. Jemňoučký krém se na jazyku přímo rozplývá a vrstva čokolády podtrhuje jeho sametovou hebkost. 

Bonboniéra vás potěší čtyřmi druhy pralinek s plantážní čokoládou (Riachuelo, El Jardín, Vila Gracinda, Mokaya, La Laguna) a dvěma druhy pralinek s vysokým obsahem kakaa (85% a 99%).

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Složení: kakao, cukr, máslo, kakaové máslo, smetana, stabilizátor: sorbitolový sirup, invertovaný cukr, med, emulgátor: řepkový lecitin, barviva (karmín, kurkumin), plnotučné sušené mléko, pravá Bourbon vanilka, zázvor, skořice. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Hmotnost: 305 g

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2442,47
Energie v kcal 584,32
Tuky v g 46,66
    z toho nasycené tuky v g 29,75
Sacharidy v g 35,14
    z toho cukry v g 24,43
Bílkoviny v g 5,58
Sůl v g 0,02

Additional parameters

Category: Pralines, Bonbons and Truffles
Weight: 0.1 kg
kategorie: dražé
? Obsah kakaové hmoty: 70
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Hořká čokoláda (druh): Single origin čokoláda
Chocolate Flavour: S PŘÍCHUTÍ, skořice, lískové ořechy
Odrůda kakaových bobů: Kakao Kamili
? Původ kakaových bobů: === AFRIKA ===, Tanzánie
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 100 g
Výrobce: chocoMe
Obsah kakaové hmoty: 70
Druh čokolády: hořká
Kategorie: dražé
S náplní: piemontské lískové ořechy
S příchutí: cejlonská skořice
Původ kakaových bobů: Tanzánie
Hmotnost: 100
Značka: AtelieR
Výrobce: chocoMe

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

"Od bobu k tabulce" ... to je chocoMe Atelier!

V čem tkví tajemství jejich čokoládové alchymie?

ChocoMe Atelier osobně vybírá kakaové boby nejvyšší kvality s nejzajímavějšími chutěmi, které jsou často nejobtížněji dostupné z exotických koutů světa. Po doručení do Budapešti probíhají všechny další kroky přímo v jejich manufaktuře v XIII. budapešťském obvodu. Mezi pečlivým tříděním bobů a jejich balením stojí téměř 20 kroků, které zaberou týdny práce. ChocoMe však miluje výzvy!

Fermentace a sušení, pražení, mletí, konšování a temperování – každý z těchto kroků, spolu s vášní a unikátními recepty, přináší čokoládě hladkou, sametovou texturu a jedinečnou, světově unikátní chuť.

ChocoMe má za cíl přivést opravdovým milovníkům čokolády kakaové boby, o které by si jinak mohli maximálně přečíst. Protože těch, co si je mohou na světě dovolit, je pár – a oni jsou mezi nimi! S každou tabulkou tak pomáhají objevovat nezaměnitelné chutě exotických regionů a kousek po kousku vytvářejí komunitu lidí, kteří tajům kakaa rozumějí víc než leckterý čokoholik. Jejich práce je posláním, z nějž vznikla bohatá a komplexní řada produktů AteliéR, které okouzlí chuťové buňky autentickými aromaty typickými pro kakaové boby a zvýrazní jedinečné vlastnosti použitých bobů.

Vítejte ve světě „bean to bar“ čili ve vyšší čokoládové sféře, kde se s vášní mísí to nejlepší z kakaa!