Bonboniéra gurmánských dražé lískové ořechy v hořké čokoládě Kokoa Kamili a skořici AtelieR 100 g
Code: BB-RF102Product detailed description
Bonboniéra Michel Cluizel "No.28 Ganaches d´Exception Noir"
Výběr 28 pralinek s náplní z ganache z vybraných oblíbených plantáží Michela Cluizela. Všechny milovníky intenzivních kakaových tónů potěší kombinace vysokoprocentní čokolády s krémem ganache, který se vyrábí vmícháním smetany do tmavé čokolády. Jemňoučký krém se na jazyku přímo rozplývá a vrstva čokolády podtrhuje jeho sametovou hebkost.
Bonboniéra vás potěší čtyřmi druhy pralinek s plantážní čokoládou (Riachuelo, El Jardín, Vila Gracinda, Mokaya, La Laguna) a dvěma druhy pralinek s vysokým obsahem kakaa (85% a 99%).
Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:
- pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného,
- přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
- nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
- a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Složení: kakao, cukr, máslo, kakaové máslo, smetana, stabilizátor: sorbitolový sirup, invertovaný cukr, med, emulgátor: řepkový lecitin, barviva (karmín, kurkumin), plnotučné sušené mléko, pravá Bourbon vanilka, zázvor, skořice. Může obsahovat stopy lepku a vajec.
Hmotnost: 305 g
Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2442,47 |
Energie v kcal | 584,32 |
Tuky v g | 46,66 |
z toho nasycené tuky v g | 29,75 |
Sacharidy v g | 35,14 |
z toho cukry v g | 24,43 |
Bílkoviny v g | 5,58 |
Sůl v g | 0,02 |
Additional parameters
Category: | Pralines, Bonbons and Truffles |
---|---|
Weight: | 0.1 kg |
kategorie: | dražé |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Hořká čokoláda (druh): | Single origin čokoláda |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, skořice, lískové ořechy |
Odrůda kakaových bobů: | Kakao Kamili |
? Původ kakaových bobů: | === AFRIKA ===, Tanzánie |
Zdravotní a dietní info: | Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Hmotnost: | 100 g |
Výrobce: | chocoMe |
Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Druh čokolády: | hořká |
Kategorie: | dražé |
S náplní: | piemontské lískové ořechy |
S příchutí: | cejlonská skořice |
Původ kakaových bobů: | Tanzánie |
Hmotnost: | 100 |
Značka: | AtelieR |
Výrobce: | chocoMe |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
"Od bobu k tabulce" ... to je chocoMe Atelier!
V čem tkví tajemství jejich čokoládové alchymie?
ChocoMe Atelier osobně vybírá kakaové boby nejvyšší kvality s nejzajímavějšími chutěmi, které jsou často nejobtížněji dostupné z exotických koutů světa. Po doručení do Budapešti probíhají všechny další kroky přímo v jejich manufaktuře v XIII. budapešťském obvodu. Mezi pečlivým tříděním bobů a jejich balením stojí téměř 20 kroků, které zaberou týdny práce. ChocoMe však miluje výzvy!
Fermentace a sušení, pražení, mletí, konšování a temperování – každý z těchto kroků, spolu s vášní a unikátními recepty, přináší čokoládě hladkou, sametovou texturu a jedinečnou, světově unikátní chuť.
ChocoMe má za cíl přivést opravdovým milovníkům čokolády kakaové boby, o které by si jinak mohli maximálně přečíst. Protože těch, co si je mohou na světě dovolit, je pár – a oni jsou mezi nimi! S každou tabulkou tak pomáhají objevovat nezaměnitelné chutě exotických regionů a kousek po kousku vytvářejí komunitu lidí, kteří tajům kakaa rozumějí víc než leckterý čokoholik. Jejich práce je posláním, z nějž vznikla bohatá a komplexní řada produktů AteliéR, které okouzlí chuťové buňky autentickými aromaty typickými pro kakaové boby a zvýrazní jedinečné vlastnosti použitých bobů.
Vítejte ve světě „bean to bar“ čili ve vyšší čokoládové sféře, kde se s vášní mísí to nejlepší z kakaa!