Bílá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Bílé víno 44%
Code: XC-PC02Product detailed description
Bílá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Bílé víno 44% 24 g
Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu. Párování bílého vína a bílé čokolády je jedinečný požitek, který překoná vaše představy. Speciálně vytvořená bílá čokoláda k suchým bílým vínům je světový unikát nejen vysokým obsahem kakaového másla, ale především chutí vyladěnou šalvějí, andělikou, růžovým pepřem, pampeliškou a šafránem s výrazným podtónem himalájské soli.
Složení: kakaové máslo (podíl min. 44 %), sušená smetana, třtinový cukr, koření a byliny, himalájská sůl, přírodní vanilka Tahitensis, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: vanilka, mléko, stopy ořechů a pylů).
Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Additional parameters
Category: | Chocolate - the best of planet Earth |
---|---|
Weight: | 0.024 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 44 |
Druhy čokolády: | bílá |
Chocolate Flavour: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Značka: | XC Alchemy |
Dodavatel: | XC Alchemy |
Druh čokolády: | bílá |
Hmotnost: | 24 |
Obsah kakaové hmoty: | 44 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.