Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 3

Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....

Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...

Tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Nacional pěstovaných v oblasti Marañón na úpatí...

Čisté (100%) kakao z chuťově bohatých kakaových bobů z Dominikánské republiky ve...

Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...

Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina...

Extra tmavá čokoláda vyrobená ze vzácného ekvádorského kakaa Nacional Arrriba,...

Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...

Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...

Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...

Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...

Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bodů vzácné peruánské odrůdy...