Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 5
Slaná lékořice je jedna z typicky švédských pochoutek. Čokoládu z kakaových bobů...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je na pomezí mléčné a tmavé, sladké a slané. Okořeněná...
Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaa pěstovaného v na Haiti. Čokoláda je jemně...
Pro radost všem, kteří chtějí podpořit svou ženskou esenci je vyrobena tato 55% mléčná...
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...
V peruánském regionu Piura se nachází vesnice Chililique. V ní je komunita vedená...
Tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Nacional pěstovaných v oblasti Marañón na úpatí...
Ochutnejte čokoládu z limitované edice připravené z kakaových bobů pěstovaných na malé...
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Boby...
Inovativní forma mléčné čokolády – kromě mléka obsahuje přepuštěné hnědé máslo, díky...
Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...