Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 2
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží...
Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a...
Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické,...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách....
85% čokoláda vás zláká hedvábně jemnou strukturou, tóny exotického ovoce v robustní a...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké čokoládě...
Tato tmavá 70% single origin čokoláda z madagaskarské plantáže Sambirano Valley má...
75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na...
Tmavá 70% single origin čokoláda z bobů Kakao Kamili z Tanzánie s tóny banánu a...
Intenzivní 100% tmavá čokoláda s tóny ořechů a tabáku. Tato čokoláda se vyrábí z bobů,...