Čokoláda Chocolate Tree Hazelnut Gianduja 40%
Kód: CTR-1140Detailní popis produktu
Čokoláda Chocolate Tree Hazelnut Gianduja 40% 40 g
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z oříšků z italského Piedmontu. Kakaové boby odrůdy Piura z Peru, lískooříškový krém z Itálie, to vše zpracováno ve Skotsku, co víc si přát...
Složení: lískové oříšky, kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2211 |
Energie v kcal | 537 |
Tuky v g | 42,1 |
z toho nasycené tuky v g | 14,9 |
Sacharidy v g | 42,6 |
z toho cukry v g | 31,2 |
Bílkoviny v g | 11,6 |
Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 40 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, gianduja |
Odrůda kakaových bobů: | Piura Blanco |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | tmavá |
Hmotnost: | 40 |
Značka: | Chocolate Tree |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.