Čokoláda Ajala tmavá 70% s Tellicherri pepřem Bio

Kód: AJTC16
95 Kč 84,82 Kč bez DPH 211,11 Kč / 100 g
Kompletně snězeno
Položka byla vyprodána…

Hořká čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená sušenou třtinovou šťávou, se silou špetky pepře, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.  Čokoláda je v bio kvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Ajala tmavá 70% s Tellicherri pepřem Bio

Hořká čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená sušenou třtinovou šťávou, se silou špetky pepře, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.  Kakaové boby, pečlivě vybrané, jsou namlety žulovými kameny a jemně praženy. Díky temperování (zahřátí na teplotu 4043°C a následné zchlazení na 2931°C) získává čokoláda svůj hedvábný lesk a zřetelné křupnutí při lomu. Čokoláda je s láskou vytvořena a balena v Česku. Čokoláda je v bio kvalitě.

Složení: kakaové boby, sušená třtinová šťáva, pepř 0,2 %, obsah kakaového podílu 70 %. Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003.

Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 × 0,7 cm

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2460
Energie v kcal 588
Tuky v g 41,1
    z toho nasycené v g 25,61
Sacharidy v g 45,9
   z toho cukry v g 33,5
Bílkoviny v g 8,6
Sůl v g 0,079

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Hmotnost: 0.045 kg
? Obsah kakaové hmoty: 70
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, pepř
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bio, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 45
Značka: Ajala
Výrobce: Ajala
Obsah kakaové hmoty: 70
Požadované vlastnosti: bezlepkové
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká manufaktura Ajala Chocolate

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.

Výrobce: Ajala Chocolate, Masná 34, 602 00, Brno, IČ: 02589796
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775