Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru s kokosem

Kód: CHTCBC35
109 Kč 97,32 Kč bez DPH 167,69 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Tmavá 77% čokoláda bez cukru, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru, zhusta posypaná nadrobno nasekaným kokosem. Jemnost a krémovost ji dodávají mleté mandle, kešu ořechy a kakaové máslo. Sladká je díky přírodnímu sladidlu erythritolu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru s kokosem

Tmavá 77% čokoláda bez cukru, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru, zhusta posypaná nadrobno nasekaným kokosem. Jemnost a krémovost ji dodávají mleté mandle, kešu ořechy a kakaové máslo. Sladká je díky přírodnímu sladidlu erythritolu. Vzácná odrůda Criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Díky ořechům přechází chuť do mírně oříškové a vy si můžete vychutnat křupavost jemně sekaného exotického kokosu.

Pro nízké procento cukrů, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sladidlo erythritol (12%), kešu ořechymandlestrouhaný kokosový ořech. Obsah kakaové sušiny nejméně 77%. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 65 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2247
Energie v kcal 545
Tuky v g 50,6
    z toho nasycené tuky v g 29,8
Sacharidy v g 16,1
    z toho cukerné alkoholy 12,0
    z toho cukry v g 1,7
Bílkoviny v g 22,3
Vláknina 9,7
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Hmotnost: 0.065 kg
? Obsah kakaové hmoty: 77
Druhy čokolády: mléčná
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, kešu, kokos, mandle
Odrůda kakaových bobů: Criollo
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Zdravotní a dietní info: Bez cukru / Dia, Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: mléčné
Hmotnost: 65
Značka: Chocolate Hill
Výrobce: Chocolate Hill
Obsah kakaové hmoty: 77
Požadované vlastnosti: bez cukru
Čokoláda - to nejlepší z planety Země > Česká čokoláda:
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775