Vzácná čokoláda - čokoláda ze vzácných odrůd kakaových bobů
Kouzelná rostlina Theobroma cacao neboli kakovník existuje ve spoustě podob. Na velkých plantážích se pěstují klony s velkými výnosy, obvykle chuťově ploché a nezajímavé. Z těch se vyrábějí průmyslové čokolády, které si můžeme hodit do košíku v každém supermarketu.
Na druhém konci tohoto spektra jsou vzácné pralesní odrůdy, experimentální kříženci a další odrůdy šlechtěné a pěstované přesvědčenými nadšenci. Čokolády z nich připravené najdete v této sekci. Přejeme Vám vzrušující gurmánské zážitky!
Dárková sada 3 čokolád Prancois Pralus Les Crus d'Excellence v elegantní krabičce...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...
Dos Cielos je výjimečná vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
75% čokoláda připravená z jedné z nejvzácnějších odrůd kakaových bobů – Chuao – ceněné...
Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...
Degustační sada se 4 x 100g čokoládami pro pokročilé milce mléčné vysokoprocentní...
Chutově mimořádně vyvážená čokoláda s intenzivními ovocnými tóny. Kakaové boby pochází...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v...
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjemnou ovocitostí....
Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy Nacional,...
70% trea-to-bar čokoláda z bílých kakaových bobů regionu Piura kombinuje krémovou...