Vysokoprocentní mléčná čokoláda Michel Cluizel
„Hořko-mléčné čokolády" s obsahem kakaa nad 45 %
Vysokoprocentní mléčná čokoláda neboli hořko-mléčná čokoláda je pochoutka pro ty gurmány, kteří milují chuťovou bohatost čokolády hořké a zároveň jemnou sametovost čokolády mléčné. Je elegantním skloubením toho nejlepšího z obou čokoládových světů.
Vysokoprocentní mléčná čokoláda je novinka posledního desetiletí. 65% mléčné čokolády z francouzské rodinné čokoládovny Bonnat jsou v této kategorii světovou špičkou a v ČokoBance jsou nejprodávanějšími čokoládami. Plným právem. Jejich jemně sametová konzistence a chuťová bohatost je expresní jízdenkou první třídou do čokoládového ráje :)
Vysoký obsah kakaové hmoty ve vysokoprocentní mléčné čokoládě jí zajišťuje bohatost chuťových tónů, které známe pouze z čokolád tmavých (takzvaně hořkých). V angličtině se pro tyto čokolády ujal termín „dark-milk chocolate,“ volně přeloženo čokoláda hořko-mléčná.
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném...
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...