TRK

Kód: 6349
125 Kč 111,61 Kč bez DPH 250 Kč / 100 g
Skladem (12 ks)

Jordi's se zase předvedli! Tentokrát spojili neobvyklé s jedinečným a vznikla tahle 55% mléčná čokoláda s kozím mlékem. Skvělá volba nejen pro ty, co se vyhýbají kravskému mléku, ale také pro každého, kdo si rád vychutná něco netradičního. Tahle čokoláda krásně ladí s lahví dobrého vína nebo kouskem kozího sýra – dokonalá kombinace pro požitkáře!

Detailní informace

Detailní popis produktu

TRK – 55% mléčná čokoláda s kozím mlékem Jordi´s 50 g 

Když se v Hradci spojí neobvyklé s jedinečným vznikne tato 55% mléčná čokoláda s kozím mlékem. Skvělá volba nejen pro ty, co se vyhýbají kravskému mléku, ale také pro každého, kdo si rád vychutná něco netradičního. Tahle čokoláda krásně ladí s lahví dobrého vína nebo kouskem kozího sýra – dokonalá kombinace pro požitkáře!

V roce 2010 založili pánové Stejskal a Koudelka v Hradci Králové Salón čokolády – Jordi's Chocolate, a už o dva roky později spustili vlastní manufakturu na výrobu "bean to bar" čokolády.  Pustili do této náročné řemeslné výroby a jejich čokolády si získaly mnohé české fanoušky. Nás zaujaly jejich bílé, mléčné a ochucené čokolády.

Složení: kakaové boby, sušené kozí mléko, třtinový cukr, kakové máslo. Obsah kakaa: min. 55 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů.

Původ: čokoláda je vyrobena z blendu (mixu) bobů z Jamaiky, Trinidadu a Mexika.

Nutriční hodnoty / výživové údaje   100 g 
Energie v kJ 2485
Energie v kcal 594
Tuky v g 46
       z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 42
       z toho cukry v g 39
Bílkoviny v g 11
Sůl v g 0,3

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Druh čokolády: mléčná
S přísadou: kozí mléko
Hmotnost: 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

jordis

Jordi´s  je první česká "bean to bar" čokoládovna

Čokoládovnu založili pánové Stejskal a Koudelka v Hradci Králové již před 10 lety. Tehdy byla jediná v naší zemi, která vyráběla čokolády přímo z kakaových bobů (tzv. Bean-to-bar čokolády), dovážených z vybraných destinací (prohlédněte si mapu).

Kakaové boby, které do čokoládovny putují z různých koutů světa, ručně přebírají a šetrně praží po malých dávkách. Po 24 hodinovém mletí na kamenném mlýnku ze vzniklé krémové a voňavé kakaové hmoty tvoří originály přidáváním čistých ingrediencí jako třtinový cukr, kozí mléko, kousky zázvoru a podobně. Čokoládu pak pomalu temperují a každou tabulku ručně zabalí. Jejich tvorbu ocenila i porota mezinárodních soutěží.

Podívejte se na video, jak vzniká čokoláda Jordis od celých bobů až po zabalenou tabulku. I další:

  • Jak se v malé čokoládovně Jordis boby praží,
  • 48 hodin od kakaových bobů ke krémové čokoládové hmotě - mletí kakaových bobů
  • Co udělá temperace s čokoládovou hmotou, aneb jak získat ten správný lesk, barvu a lom čokolády

Výrobce: Jordi's s.r.o., Špitálská 149/7, 50003 Hradec Králové, IČ: 03630731
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775