Tmavá čokoláda Qantu Bagua Amazonas Peru 70%

Kód: QAN 1131
215 Kč 191,96 Kč bez DPH 430 Kč / 100 g
Skladem (22 ks)

Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů, z plantáže Bagua v Peru, s tóny jasmínu, květu pomerančovníku doplněné nádechem citronové trávy, které postupně ustoupí jemnému karamelovému zakončeníČokoláda je oceněná zlatou medaili Academy of Chocolate Awards 2018.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tmavá čokoláda Qantu Bagua Amazonas Peru 70% 50 g

Tmavá 70% čokoláda ze vzácných kakaových bobů, z plantáže Bagua v Peru, s tóny jasmínu, květu pomerančovníku doplněné nádechem citronové trávy, které postupně ustoupí jemnému karamelovému zakončení.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate Awards 2018, Londýn

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.

Hmotnost: 50 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2390
Energie v kcal 572
Tuky v g 40
    z toho nasycené v g 24
Sacharidy v g 48
   z toho cukry v g 28
Vláknina v g 20
Bílkoviny v g 12
Sůl v g 0

 

Qantu Chocolate je malá kanadská bean-to-bar čokoládovna, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.

 Všechny čokolády od Qantu Chocolate najdete ZDE.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.05 kg
? Obsah kakaové hmoty: 70
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Obsah kakaové hmoty: 70
Druh čokolády: tmavá
Původ kakaových bobů: Peru
Dietní info.: bez lepku, bez sóji, bez alkoholu, vhodné pro vegany a vegetariány
Hmotnost: 50
Ocenění: zlatá medaile Academy of Chocolate Awards 2018
Značka: Qantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.