Tmavá čokoláda Qantu Freestyle Peru 65%

Kód: QAN 1135
235 Kč 209,82 Kč bez DPH 470 Kč / 100 g
Skladem (11 ks)

Tmavá 65% čokoláda ze vzácných kakaových bobů pocházejících z Ayacucho v Peru. Kakao je minimálně pražené a mleté, a výsledkem je křupavá, osvěžující a NEZÁVISLÁ čokoláda!

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tmavá čokoláda Qantu Freestyle 65% 50 g

Tmavá 65% čokoláda ze vzácných kakaových bobů pocházejících z Ayacucho v Peru. Kakao je minimálně pražené a mleté, a výsledkem je křupavá, osvěžující a NEZÁVISLÁ čokoláda!

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo.

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 65%. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.

Hmotnost: 50 g

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2259
Energie v kcal 540
Tuky v g 36
    z toho nasycené v g 24
Sacharidy v g 52
   z toho cukry v g 36
Vláknina v g 12
Bílkoviny v g 7,2
Sůl v g 0

 

Qantu Chocolate je malá kanadská bean-to-bar čokoládovna, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.

 Všechny čokolády od Qantu Chocolate najdete ZDE.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda - to nejlepší z planety Země
Hmotnost: 0.05 kg
? Obsah kakaové hmoty: 65
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Příchuť čokolády: BEZ PŘÍCHUTĚ
? Původ kakaových bobů: === AMERIKA ===, Peru
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Obsah kakaové hmoty: 65
Druh čokolády: tmavá
Původ kakaových bobů: Peru
Dietní info.: bez lepku, bez sóji, bez alkoholu, vhodné pro vegany a vegetariány
Hmotnost: 50
Značka: Qantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.