Standout Chocolate
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.

Getmese je tradiční švédský pokrm. Vyrábí se ze syrovátky z kozího mléka, která se vaří...

Tmavá čokoláda z kakaových bobů variety Chuncho. Kakaové boby v této čokoládě se...

Tato 63% tmavá čokoláda je z edice "Nordic Nature" od Standout Chocolate, která...

Limitovaná edice čokolády z kakaových bobů pěstovaných společností KSS Cooperative v...

Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....

Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaa pěstovaného v kopcovitém regionu Idukki v...

Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...