Obří 3kg mléčná kávoláda Francois Pralus Carré de Café au Lait
Kód: FPKUKA01KG3Detailní popis produktu
Obří 3kg mléčná kávoláda Francois Pralus Carré de Café au Lait
Všichni si umíme představit tabulku čokolády. Všichni si umíme představit dokonce i tabulku čokolády s kávovou příchutí. Ale co takhle tabulka kávy? Co takhle kávoláda? Tato mléčná „čokoláda bez čokolády“ se může stát vaším šálkem latté, který nikdy nerozlijete. Nebo si nyní díky spolupráci čokolatiéra Francoise Praluse a francouzské gastronomické hvězdy Vincenta Ferniota můžete dopřát kousek latté ke svému oblíbenému doušku latté. Anebo klidně i ke kávě :-).
Tuto kávoládu pro Vás máme v různě velkých baleních:
- 5 g – minikávoláda
- 50 g – 10 ks minikávolád
- 200 g – 40 ks minikávolád
- 500 g – 100 ks minikávolád
- 1 kg – 200 ks minikávolád
Při výrobě této novinky Francois Pralus použil vysoce kvalitní kávu druhu Arabica pěstovanou v Brazílii. Při pražení postupoval stejně, jako to dělává s kakaovými boby, přidal trochu kakaového másla (aby bylo možno vyrobit tabulky), cukru a mléka a – voilà – můžete se zakousnout do svého latté.
Toto 3kg gastro balení - kuvertura - obsahuje 3 obří 1kg čokolády, ideální ve vaší profesionální kuchyni.
Složení: čisté kakaové máslo, sušené mléko, káva - 100% arabica, cukr, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů.
Obsah kofeinu: 155 mg / 100 g
Pro srovnání: jedno malé espresso (ristretto) obsahuje u odrůdy Arabica nejčastěji 40 mg kofeinu. Z toho plyne, že každých 25 g kávolády důstojně nahradí jedno espresso. Pokračujeme-li dále v jednoduché matematice, tak zjistíme, že 3 kg balení kávolády zastoupí 120 šálků espressa. A to už je pěkně narvaná kavárna :)
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 3 tabulky 1 kg, 22,3 × 17,4 × 2 cm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2355 |
Energie v kcal | 567 |
Tuky v g | 38,9 |
z toho nasycené tuky v g | 23,5 |
Sacharidy v g | 41,5 |
z toho cukry v g | 35,6 |
Bílkoviny v g | 8,7 |
Sůl v g | 0,2 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955 |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, káva |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Hmotnost: | 3000 |
Značka: | Francois Pralus |
Výrobce: | Francois Pralus |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955
Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.“
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775