Nejlepší mléčné čokolády
Devítka nejlepších mléčných čokolád, jaké jsme kdy ochutnali
...nekecáme. I když je jasné, že to zní podezřele, protože je to náš e-shop. Tři čokolády jsou oblastní extra-vysokoprocentní - 65% a jedna 55% výběrová od Stéphana Bonnata, od MIchela Cluizela pak tři kolem 47-51% plantážní a dvě lahodně mléčné 45%.
Surabaya od Stéphana Bonnata je zároveň nejprodávanější mléčnou čokoládou v ČokoBance. Vivat Surabaya!
Kompletní nabídku mléčných čokolád najdete zde.
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické,...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
45% mléčná čokoláda z kakaových bobů z Haiti je ochucená kozím Brunostem ("brunost" =...
Tato 50% mléčná čokoláda z kakaových bobů z Madagaskaru je ochucená sušenými norskými...
Hladká, bohatá 50% mléčná čokoláda s tóny oříšků a karamelu, zakončená jemnou krémovou...