Nejlepší hořké čokolády, Strana 6
Tmavá 70% single origin čokoláda z bobů Kakao Kamili z Tanzánie s tóny banánu a...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10...
Kakaové boby v této tmavé 70% čokoládě pocházejí z oblasti Baracoa v provincii...
Slaná lékořice je jedna z typicky švédských pochoutek. Čokoládu z kakaových bobů...
Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Hořká čokoládová sardinka působí...
Ochutnejte lahodnou tmavou čokoládu s tradiční giandujou – lískooříškovým krémem z...
V peruánském regionu Piura se nachází vesnice Chililique. V ní je komunita vedená...
Tmavá čokoláda z kakaových bobů odrůdy Nacional pěstovaných v oblasti Marañón na úpatí...
Ochutnejte čokoládu z limitované edice připravené z kakaových bobů pěstovaných na malé...
Single origin tmavá čokoláda z kakaových bobů z provincie Chanthaburi v Thajsku....
Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...
Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Boby...
Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde...