Mléčná čokoláda Quantu Crème de la Crème 45%
Kód: QAN-1020Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda Quantu Crème de la Crème 45% 50 g
Tato mléčná čokoláda se na první pohled může zdát obyčejná, nenechte se však zmást, je připravená pouze ze špičkových surovin tak, jak to umí jen v Quantu. Lahodně krémová čokoláda s ovocnou vůni a jemnou chutí kandovaných pomerančů je prostě láska na první ochutnání :-).
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2023 World
- zlatá medaile, Directly Traded, International Chocolate Awards, 2023 World
- zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2023 Americas
- zlatá medaile, Chocolate Maker, International Chocolate Awards, 2023 Americas
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů.
Quantu Chocolat je malá kanadská bean-to-bar čokoláda, který vznikla spoluprací dvou čokoládových nadšenců Elfi a Maxima. V létě 2016 se vydali za svým snem a začali vyrábět jedinečně bean-to-bar čokolády s původem z Peru, které jsou dnes mezinárodně oceňované.
Hmotnost: 50 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
Energie v kJ | 2390 |
Energie v kcal | 572 |
Tuky v g | 39,2 |
z toho nasycené v g | 23,6 |
Sacharidy v g | 48,8 |
z toho cukry v g | 42 |
Vláknina v g | 8,8 |
Bílkoviny v g | 8 |
Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 45 |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | mléčná |
Hmotnost: | 50 |
Značka: | Quantu |
Výrobce: | Quantu |
Obsah kakaové hmoty: | 45 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příběh čokoládovny Quantu začal před deseti lety v peruánském Cuscu, když se náhodou potkali dva mladí cestovatelé Elfi a Maxime a okamžitě přeskočila jiskra... Z jiskry se stal plamen a ten se přenesl do světa kakaa v roce 2014 během jejich první návštěvy plantáže Alto El Sol v severním Peru, kde se jejich životy navždy změnily. Objevili totiž způsob výroby čokolády bean-to-bar. Oba budoucí čokolatiéři byli ohromeni chutěmi, které se lišily tabulku od tabulky. Zrodil se nápad: Elfi pochází ze země, kde se kakao produkuje, Maxime ze země, kde se čokoláda konzumuje, 1 + 1 = 2... V létě 2016 se sen stal skutečností, byli vybráni výrobci, zakoupeno drobné vybavení, dovezeny první kakaové boby a kouzlení mohlo začít. I když na prvních tabulkách moc nic kouzelného nebylo, vytrvalost se vyplatila, protože teď jsou čokolády Quantu mezinárodně oceňovány.