Madagaskarská čokoláda Menakao
Kakaové boby z organických plantáží v údolí řeky Sambirano jsou prvotřídní, chuťově pestrou surovinou, již používají na přípravu čokolád Menakao v rodinné madagaskarské čokoládovně Cinagra. Vrchní čokolatiér Shaheen Cassam Chenai se ve svém řemesle vyučil u mistra oboru Francois Pralus. Nutno podotknout, že na jedničku. Čokoláda Menakao je bohatá na ovocné (zejména citrusové) chuťové tóny.
Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Menakao - lemur v čokoládě?.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Menakao pro Česko a Slovensko.

Vanilka a kokosové mléko dodává této vysokoprocentní mléčné čokoládě vznešenou a...

Pražené kousky kakaových bobů (tzv. nibsy) dodávají hluboké chuti čokolády křupavý...

Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...

Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...