Kvalitní čokoláda, Strana 3
Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...
Na začátku osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou...
75% plantážní čokoláda je připravená z kakaových bobů pěstovaných na severním pobřeží...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické,...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
Vysokoprocentní mléčná čokoláda s nádechem vanilky a máslovými tóny, připomínající chuť...
V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...
Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...
Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda smetanově kávové, originální chuti. Je...
Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou...
Tato podmanivá 70% čokoláda v sobě nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké čokoládě...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...