Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají...
Tato jemná 70% čokoláda Vás ohromí křupavostí sušenek a překvapí přívalem svěží...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
Tato 70% tmavá čokoláda Vás přenese do zimní norské krajiny – unikátní kombinace...
63% tmavá čokoláda z edice "Nordic Nature", která oslavuje skandinávskou přírodu a...
Tato 63% tmavá čokoláda je z edice "Nordic Nature" od Standout Chocolate, která...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
Objevte chuť nové tmavé 72% čokolády, která je v kombinaci s červeným ovocem mírně...